Transporter i Täby

Transporter i Täby

Men så var det nu hög tid för mig att skriva till er igen. Denna gång kommer mitt inlägg att ta upp det här med transporter. För det är det många som behöver hjälp med och jag för egen del behöver hjälp ett par gånger i veckan med transporter här i Täby men ibland även lite längre bort och äntligen har jag hittat ett företag som är bra och som det går att lita på. 

Det har varit stora problem innan när jag har vänt mig till andra företag i denna bransch så man hade nästan gett upp hoppet om att det skulle finnas bra företag. Kanske just jag hade lite extra otur för min erfarenhet av transportföretag var inte bra, men nu har jag ändrat uppfattning tack vare att jag har hittat ett så bra och pålitligt företag. Det är många som behöver hjälp med transporter, många företagare som inte skulle klara sig utan den här hjälpen, så man är beroende av att logistiken fungerar. Om chaufförerna misslyckas stannar verksamheten, och så ska det inte vara. Bara här i Sverige finns det många etablerade företag som är tillräckligt bra på att transportera gods, det gäller bara att hitta dem och inte tro att de företag som är utlandsregistrerade och billigare skulle vara bättre. Man vill lätt spara några kronor och så tar man det billigaste alternativet när det kommer till transporter men det brukar man få ångra. Kvalitet och pålitlighet är vad man måste sätta i främsta rummet och då får man vara beredd att betala något mer. Men det blir billigare i längden för med lågpristransporten kanske godset kommer fram kraftigt försenat eller så kommer varor att försvinna och ingen kan svara på vart det tog vägen. Så min rekommendation är att ni vänder er till samma företag som jag.

Kommentarer är stängda.