Igår var jag på massage

Igår var jag på massage

Jag har fyllt år, 30, och jag fick en massage i present av mina arbetskamrater. Det var ett presentkort på massage och det gällde på ett företag inom massage i Boxholm. Jag hade aldrig varit där tidigare, jag har aldrig innan varit på massage, men det var verkligen härligt. Jag kommer absolut att gå dit igen!

Som så många andra har jag varit stressad och även haft spänningsvärk i ryggen och axlarna. Det har jag vant mig vid så har nästan glömt hur det känns att inte ha ont. Men efter att jag hade blivit knådad i muskler och leder i över en timme så var värken som bortblåst och när jag gick därifrån var det även som om all stress hade försvunnit. Jag ångrar nästan att jag inte har provat den här typen av behandling innan och jag tänker nu att jag vill skriva det här inlägget för att berätta för er om min upplevelse av detta. För jag är säkert inte den enda personen i Boxholm som har de här problemen med värk och stress, och har ni det också, då tycker jag att det är massage ni ska testa. Det var en fantastisk upplevelse! Jag läste nu lite på Google om alla fördelar som finns med detta och här är några: 1. Det är en utmärkt behandling för att minska stress. 2. Det kan lindra smärta. 3. Det kan minska inflammationer. 4 Massage kan hjälpa till med matsmältningen. 5. Det stimulerar blodcirkulationen. Det finns såklart fler fördelar med massage och det går verkligen att uppleva dem om man testar det. Så hoppas nu ni testar detta och sedan så vore det såklart mycket spännande om ni berättat om era upplevelser här nere i kommentarsfältet. Det vill både jag och alla som följer bloggen läsa om!

Kommentarer är stängda.