Slipp vattenfyllda källare

Slipp vattenfyllda källare

Efter det här ovädret som drabbade oss för några veckor sedan med störtskurar så att det föll mer regn på ett par timmar mot vad det normalt kommer på en månad, så drabbades många av översvämningar i sina källare. En sak som verkligen har blivit på tapeten är det är med dräneringar, och jag ska idag skriva ett inlägg som handlar om ett företag som finns till för alla som vill få hjälp med dränering i Skåne, och det är ett företag som heter HF –Entreprenad.  

Jag kan bara tacka min lyckliga stjärna för att jag redan för ett par år sedan såg till att dränera runt huset med hjälp av detta företag. Så när mina grannar fick sina källare vattenfyllda så hände ingenting hos mig, och det kan jag tacka detta företag för som såg till att utifrån konstens alla regler dränera. Om ni inte redan har gjort det, så nog är det hög tid att göra det nu. Alla vet säkert att sådana här oväder kommer att öka och det har med klimatförändringen att göra, så jag skulle säga att den som inte dränerar nu får skylla sig själv nästa gång, för säg inte att ingen har varnat er. Ja det är minsann viktigt att se om sitt hus och vidta rätt åtgärder. HF –Entreprenad är det perfekta valet av företag när det kommer till dränering här i Skåne, för det medarbetarna inte kan om dränering är det ingen annan som kan heller. HF –Entreprenad erbjuder de flesta slags markarbeten och entreprenad och många av deras kunder finns i Helsingborg med omnejd, men det går att få hjälp runtom i Skåne. Personalen har omfattande kompetens och erfarenhet som jag egentligen sa alldeles nyss, men man kan inte vara tydlig nog i vissa lägen. Hör av er till dem så snart som möjligt vetja! 

Kommentarer är stängda.