Ett dygnet-runt öppet företag

Ett dygnet-runt öppet företag

Så var det måndag igen och jag hälsar alla mina härliga och trevliga läsare varmt välkomna tillbaka till min blogg. Som ni säkert har märkt så har jag inte skrivit några inlägg på flera dagar för jag har varit upptagen med annat. Men nu är jag här igen och i veckans första inlägg kommer det att handla om det här med att kunna få hjälp av ett företag som finns till för er som behöver hjälp med någon bärgning eller transport i Sollefteå med omnejd. 

Det är en del av mina läsare som haft frågor och funderingar på detta och som tycker att det har varit svårt att finna ett företag inom bärgning och transport i Sollefteå med omnejd. Jag är så glad att jag för egen del visste vem jag skulle vända mig till när jag fick motorstopp, i min telefon hade jag lagt in ett telefonnummer som kom väl till pass och det var till företaget AB Bärgning & Transport Västernorrland. Jag ringde upp och sedan dröjde det inte många minuter innan räddningen var på väg, och de kom och bärgade bilen. Det som är så bra med det här företagets personal är förstås att de kan vara behjälpliga med bärgning och transport i Kramfors och i övriga Västernorrland och att de erbjuder sina tjänster dygnet runt, årets alla dagar. Det går med andra ord att förlita sig på att få hjälp av dem när det behövs och inte bara under vanliga kontorstider. Det här är ett företag som även ni borde lägga in under kontakter i era telefoner så att ni kan nå dem när det behövs. Sedan får man ju hoppas att ni inte behöver ringa det där telefonsamtalet, men om och när det behövs så kommer ni få bra hjälp. 

Kommentarer är stängda.