Jag fick pyspunka

Jag fick pyspunka

Jag fick pyspunka och däcket blev platt. Vågade inte köra på fälgen så fick ringa bärgning, och de tog bilen till en däckverkstad i Vårgårda. Det var en skruv i däcket, så det var ju tur att det inte var värre än så, och det kostade 250 kronor att laga, men bärgningen kostade 1500.

Min plan med det här inlägget är att berätta för er att det finns en bra däckverkstad i Vårgårda och jag rekommenderar er att använda den, och jag kommer definitivt att göra det i framtiden.

Nu är det inte bara lagning av däck som man kan få hjälp med utan man kan även köpa däck där, till bra priser och det är bara kvalitetsdäck som säljs och monteras.

Det finns även en bilverkstad i Vårgårda som ligger bredvid men den ska jag inte skriva om nu, utan jag återkommer i ett senare inlägg om den.

Har du kollat hur dina däck ser ut? Nu är det i mitten av oktober och snart ska vi byta till vinterdäck. Kanske behöver du nya däck? Kanske är det dags att byta till vinterhjul? Har du kollat mönsterdjupet? Det får inte vara under 3 mm. Säkerheten är a och o när man är ute och kör, och det är inte alltid man tänker på det. Jag vet att jag inte alltid gör det, utan kör bara på och har tur om jag kommer fram och tillbaka helskinnad. Ni kanske inte behöver en däckverkstad själva, men då kan ni dela detta inlägg eftersom det kanske är någon annan som behöver det, och det är alltid bra att veta om en bra däckverkstad i Vårgårda, eller var man än bor. Det var ingenting mera jag skulle ta upp med er för den här gången, hoppas att detta inlägg var till hjälp. Tack!

Kommentarer är stängda.