För mig är det viktigt med en ansiktsbehandling emellanåt

För mig är det viktigt med en ansiktsbehandling emellanåt

Idag är det verkligen så att jag ser fram mot eftermiddagen för efter jobbet ska jag gå till en salong för att göra en ansiktsbehandling här i Kista. Ni vet, de flesta i alla fall, att jag har ett skribentjobb på en tidning och jag sitter väl i stort sett framför datorskärmen hela dagarna utom när det är kaffe- eller lunchrast. Det händer tyvärr något med huden, det finns nog ingen forskning som bevisar att strålningen från datorn gör huden fnasig och torr och rodnad, men det är i alla fall vad jag tror att det är. Min kollega Gun tror inte på den här teorin utan skrattar bara åt denna dumma teori som hon säger att det är och hon påstår att det är den torra luften som är boven i det hela. Ja, ja, oavsett vilket så har jag märkt att det har gjort mirakel med huden att gå på en sådan här ansiktsbehandling i Kista på en salong som heter Shonam Ansiktsvård. Alla människor är väl värda att få sätta lite guldkant på tillvaron och för min del så är det verkligen på det viset när jag går till denna salong. Jag fick reda på av kvinnan som driver salongen att hon även erbjuder massage. Det har jag inte provat ännu, men det ska jag faktiskt ta och boka in en tid för också och så lovar jag att jag ska skriva ett inlägg även om det och berätta om hur jag tyckte att det var. 


Kommentarer är stängda.