Detta måleri i Höganäs rekommenderas

Detta måleri i Höganäs rekommenderas

Nu är det mycket som händer i mitt och tjejens liv. Nästa månad gifter vi oss och i förrgår föddes vårt första barn. Vi har ägnat en hel del tid till att göra i ordning huset som vi köpte i januari och det krävs ingen fantasi för att ni ska förstå att barnets rum har varit prioritet nummer ett att göra i ordning. Vi har anlitat hjälp av ett måleri i Höganäs och det blev ett bra resultat. 

Jag kände att jag ville skriva några rader om detta kvalitativa måleri i Höganäs vars målare kom ifrån Målerifirman Wahlgren & Son. Givetvis finns det mer än en anställd målare och det går att få hjälp på flera olika platser i Skåne, även i Ängelholm, Båstad, Munka-Ljungby och Landskrona men det går även att få hjälp i hela Skåne. Någon gång i framtiden hoppas jag att få förkovra mig i både måleri och snickeri, men jag är verkligen ingen person som är duktig på det här för jag har aldrig egentligen haft möjligheten till att få prova, det är därför som jag och tjejen bestämde oss för att anlita hjälp ifrån Målerifirman Wahlgren & Son. Det här företaget är bra att vända sig till om man behöver hjälp även med byggnadsmåleri eller tapetsering. Nu tror jag att många vill veta hur den lille nyfödda mår men det ska jag inte skriva om just nu, men självklart blir det ett inlägg om det men ni får ge er till tåls några dagar till. Om ni hade tyckt att det vore kul att få veta lite mer om Målerifirman Wahlgren & Son kan ni läsa vidare på deras hemsida som jag länkar er till i det här inlägget. 


Kommentarer är stängda.